ÚJ KERTET SZERETNE?
ESETLEG RÉGI KERTJÉT ÚJÍTANÁ MEG?

Akármilyen feladatról legyen szó:... profi csapatunk megcsinálja Ön helyett!„Könnyen fenntartható” - a kifejezés már évek óta nagyon népszerű a kertészetben és elég régóta ismerjük ahhoz, hogy egyre inkább összezavarjon bennünket. Kezdjük azzal a kérdéssel, hogy „Mit jelent a fenntartás?”. A válasz a feladaton és a feladatot elvégző személy szerint változik.

Az igazi kertészek az idejüket a kertben szeretnék eltölteni, növényeiket gondozva, miközben új ötleteken, terveken rágódnak, és azon gondolkodnak, hogyan kombinálhatnák növényeiket. Egyetértünk azokkal az emberekkel, akiknek ideje nem engedi illetve nem szeretnének megterhelő munkákat végezni, pedig munka az mindig van egy kertben. Mi, igazi kertészek, élvezzük az olyan tevékenységeket, mint a fák metszése, elhalt virágok leszedegetése, kézzel való locsolás, gyomlálás és a növények mindennapi ellenőrzése, tulajdonképpen mindent szeretünk, ami a kertben végezhető!

De néha még a nagyon makacs kertész is jobbnak látja egy könnyen fenntartható kert létrehozását, fizikai korlátozottság vagy a túl kevés szabadidő miatt. Az Angyalkert arra törekszik, hogy megrendelői számára a mai rohanó világban, mindenképpen olyan kertet hozzon létre, ami igazán szép és élhető „csodavilág”.