Szolgáltatásaink

KERTTERVEZÉS

Előzetes terepszemle és felmérés után ingyen megtervezzük kertjét.

GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉSE, FÜVESÍTÉS

Minőségi gyepszőnyeg alkalmazása során, azonnal kész, zöld felületet kapunk. Az általunk forgalmazott gyepszőnyeg évtizedekig fenntartható megfelelő gondozás mellett.
Gyepszőnyeg értékesítése:
Első osztályú német fűmagkeverékből előállított minőségi gyepszőnyeg forgalmazása, kiszállítása. Magvetéssel történő füvesítés költségkímélőbb, mint a gyepszőnyeg telepítés.
Ugyanakkor tudni kell, hogy a fűmagról történő füvesítés jóval több időt vesz igénybe.

TÉRKÖVEZÉS, TÉRBURKOLÁS, KERTI GRILLEZŐK

A térburkolás a kertépítés során többféle szerepet kaphat igényeink szerint - tipegőktől a kerti járdákon, lépcsőkön át a kocsibeálló térkövezéséig. Térburkolattal még szebbé varázsoljuk kertjét - legyen az viacolor, terméskő, kavics, fa vagy beton térkő.
Növényvédelmi munkák
Éves növényvédelmi terv készítése, gyomirtás, vegyszeres növényvédelem

KERTÉPÍTÉS

Vállaljuk kertjének komplett megépítését a kerttervezéstől a generál-kivitelezésig. Növények ültetése, gépi-kézi terepmunka, termőföld szállítása, sziklakert építése, kerti tó építése, bozótirtás, fakivágás. Kerti grillezők, kemencék, kerti utak, tipegők építése, gyeprács, térkő lerakása. Füvesítés, gyepszőnyeg telepítése, öntözőrendszer telepítés, medenceépítés. Gyermekjátszótér kialakítása ISO szabvány szerint.

AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER TELEPÍTÉSE

Toro, Hunter automata öntözőrendszerek tervezése, telepítése. Elmondhatjuk a tulajdonosok igényei alapján, hogy ma már az öntözőrendszer alap momentuma egy jól megtervezett kertnek. Az öntözőrendszer alkalmazásával megtakaríthatják az Ön és családja öntözésre fordított idejét. Az általunk szerelt automata öntözőrendszerekre 1 év teljes körű garanciát biztosítunk.

FAKIVÁGÁS, BOZÓTIRTÁS, GÉPI FŰKASZÁLÁS

A kertépítést megelőző folyamat. A fakivágás sok esetben a helyi szakhatóság engedélyével történik. Az elhanyagolt területek kitisztítására bozótirtást-, gépi fűkaszálást rendelhetnek el.

KERTVILÁGÍTÁS

Kertjének világítása tervezéstől a kivitelezésig, hogy Ön akár este is élvezhesse kertjének szépségét!

GYEPÁPOLÁS, GYEP KARBANTARTÁS

Vállaljuk a megépített kertek további ápolását, szakszerű karbantartását. Fűnyírás, gyepszellőztetés, gyeptrágyázás.

GÉPI FÖLDMUNKA, TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁSA

A kertépítés során szükségünk lehet munkagépek segítségére a kert „kitakarításában” építkezés után. A kitisztított területre megfelelő rétegben termőföld ráhordása szükséges. Medence helyének kiásását is vállaljuk.